Okładka książki Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP

Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP

Wydawca: WSiP
wysyłka: 48h
ISBN: 9788302134814
EAN: 9788302134814
oprawa: miękka
podtytuł: Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna
format: 240x170x18mm
język: polski
liczba stron: 336
rok wydania: 2020
(0) Sprawdź recenzje
14% rabatu
67,35 zł
Cena detaliczna: 
78,00 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 67,35

Opis produktu

Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrzeb różnych grup ludności, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj