Okładka książki SALT FAT ACID HEAT. Cztery składniki

SALT FAT ACID HEAT. Cztery składniki

Autor: Samin Nosrat
Wydawca: Znak
wysyłka: niedostępny
ISBN: 978-83-240-7037-4
EAN: 9788324070374
oprawa: twarda
format: 232x185mm
język: polski
liczba stron: 480
rok wydania: 2020
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
35% rabatu
45,24 zł
Cena detaliczna: 
69,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 45,10

Opis produktu

Bestseller „New York Timesa”! Serial na Netflixie! Opanuj sztukę gotowania z jakichkolwiek produktów, gdziekolwiek jesteś, nawet bez przepisu, i odkryj sekret CZTERECH SKŁADNIKÓW. Już nigdy nie będziesz kurczowo trzymać się przepisu ani zazdrościć kucharzom, którzy potrafią ugotować coś z niczego! Przełomowa metoda czterech składników pozwala improwizować w kuchni dzięki prostej formule – o smaku decydują cztery kluczowe elementy: • sól, która wzmacnia smak, • tłuszcz, który nadaje wyrazistość, • kwas, który równoważy, • ciepło, które decyduje o konsystencji jedzenia. Dzięki tej książce rozwiniesz intuicję kulinarną, nauczysz się ufać swojemu podniebieniu i osiągniesz mistrzostwo w gotowaniu. Zrozumiesz też, że to nie przepisy sprawiają, że jedzenie jest naprawdę smaczne. Samin Nosrat – genialna szefowa kuchni z doświadczeniem w pracy w najlepszych restauracjach. Stawia na radość i spontaniczność w gotowaniu. Jej prosta, ale rewolucyjna metoda inspiruje nowe pokolenie kucharzy i zmienia sposób myślenia o jedzeniu. Powyższy opis pochodzi od wydawcy

x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj