![]() Sekrety kuchni chińskiej. W kuchni
Autor:
Paola Scolari
Wydawca:
Olesiejuk Sp. z o.o.
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788375127027
EAN:
9788375127027
oprawa:
oprawa: broszurowa
format:
19x23,5 cm
język:
polski
Seria:
W KUCHNI
liczba stron:
64
rok wydania:
2012
(0) Sprawdź recenzje
26% rabatu
2,94 zł
Cena detaliczna:
3,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 2,94 zł
Opis produktuZasady bezpieczeństwa
Wschód jeszcze nigdy nie był tak blisko - przygotowanie chińskich dań jest w zasięgu ręki. Używając woka i korzystając z naszych porad, przyrządzisz ryż po kantońsku, kurczaka z grzybami i pędami bambusa, smażone lody... Seria książek kulinarnych `W kuchni` to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych, jak kuchnia włoska, indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów, jak jajka, wołowina, drób, ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw, a więc na dania z piekarnika, ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych, nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani.
x
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]()
Wybierz wariant produktu
|