Sezonowo bezglutenowo. 100 przepisów na 4 pory roku
Autor:
Magdalena Romek
Stanisław Romek
Wydawca:
Bukowy Las
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788380741188
EAN:
9788380741188
oprawa:
oprawa: twarda
podtytuł:
100 przepisów na 4 pory
format:
245x170 mm
język:
polski
liczba stron:
224
rok wydania:
2017
(0) Sprawdź recenzje
25% rabatu
33,53 zł
Cena detaliczna:
44,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 33,53 zł
Opis produktu
Sprawdzone przepisy na dania bez pszenicy na każdą porę roku
Magdalena i Stanisław Romek, autorzy popularnego bloga kulinarnego Kuchenne Wariacje, oddają w Wasze ręce swoje najcenniejsze przepisy na potrawy bezglutenowe, które z przyczyn zdrowotnych na stałe wprowadzili do swojej kuchni. Magda specjalizuje się w daniach głównych, sałatkach i zupach. Staszek osładza życie ciastami i deserami. Po wielu miesiącach eksperymentów i testów udało im się skomponować zestaw stu przepisów na bezglutenowe wytrawne i słodkie dania, które bez trudu można przygotować w polskich domach przez cały rok. Sezonowo bezglutenowo to świetna propozycja dla osób, które chcą poszerzyć swój kulinarny repertuar o nowe ciekawe pomysły, a także dla tych, którzy dopiero zaczynają swoją przygodę z dietą bezglutenową i zupełnie nie wiedzą, co jeść i jak gotować bez pszenicy. Staranna kompozycja książki oraz podział na pory roku ułatwiają znalezienie inspirujących przepisów z użyciem sezonowych, łatwo dostępnych i świeżych owoców, warzyw i grzybów. Autorzy zadbali też o stronę wizualną swojej pierwszej książki kucharskiej. Każdemu przepisowi towarzyszy zdjęcie potrawy, dzięki czemu jeszcze łatwiej przygotować pyszny, zdrowy i atrakcyjnie wyglądający posiłek. x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|