Śledzie. 200 najlepszych przepisów kuchni polskiej
Autor:
Małgorzata Caprari
Wydawca:
Buchmann
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788376703428
EAN:
9788376703428
oprawa:
Twarda
podtytuł:
200 najlepszych przepisów kuchni polskiej i światowej
format:
16.0x23.5cm
język:
polski
liczba stron:
208
rok wydania:
2011
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
13,70 zł
Cena detaliczna:
24,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 13,70 zł
Opis produktu
W książce zebrano dwieście przepisów na dania ze śledziem w roli głównej: śledziatki, czyli śledziowe sałatki, rolmopsy, smarowidełka (pasty), dania na ciepło i potrawy świąteczne. Są tu tradycyjne receptury i ich nowe, zmodyfikowane warianty, potrawy z kuchni regionalnej i dania popularne u naszych sąsiadów, propozycje dla początkujących adeptów sztuki kulinarnej i bardziej doświadczonych kucharzy
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|