Smaki Indii. Smaki świata
Autor:
Schwob Julie
Wydawca:
Buchmann
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-280-1266-0
EAN:
9788328012660
oprawa:
Miękka
podtytuł:
50 przepisów kuchni indyjskiej
format:
19x24 cm
język:
polski
liczba stron:
140
rok wydania:
2015
(0) Sprawdź recenzje
40% rabatu
20,97 zł
Cena detaliczna:
34,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 20,90 zł
Opis produktu
Książka dla miłośników dobrej kuchni i kulinarnych podróży. Kuchnia indyjska kształtowała się przez wiele wieków. Podstawowymi cechami są zapewne przyprawy używane do przygotowywania potraw. Tymi ziołami są oczywiście: kolendra, curry, kurkuma, czerwone i zielone strączki chili, szafran, cynamon, curry, czarne nasiona gorczycy, anyż, kozieradka, asafetyda, tamaryndowce, goździki, kardamon i wiele, wiele innych. Nowoczesna szata graficzna i niezwykle barwne fotografie.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|