Smaki polskie. Drobiowe delicje. Tom 5. Książka z przepisami + DVD
Autor:
Niemcewicz Agnieszka
Wydawca:
TVP S.A.
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-923188-7-3
EAN:
5902600067214
oprawa:
etui kartonowe
format:
13.5x19 cm
liczba stron:
2
rok wydania:
2011
(0) Sprawdź recenzje
40% rabatu
2,10 zł
Cena detaliczna:
3,49 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 2,10 zł
Opis produktu
Książka z przepisami kulinarnymi uzupełniona o DVD z wybranymi odcinkami cyklu `Smaki polskie`.
Program poświęcony polskiemu dziedzictwu kulinarnemu. Promujemy starą, dobrą polską kuchnię. Chcemy ocalić od zapomnienia przepisy naszych babć. Przybliżyć ciekawostki dotyczące staropolskiego jadłospisu. Przedstawiamy potrawy regionalne takie, które nie są znane w żadnym innym regionie Europy. Pokazujemy, jak je przygotować. 1. Indyk dwukolorowy 2. Pasztet staropolski z drobiu pływającego 3. Pierś z kurczaka faszerowana 4. Szyjki gęsie faszerowane 5. Indyk faszerowany 6. Kacze udo lewe 7. Kaczka w potrawce 8. Kaczka luzowana 9. Perliczka wielkopolska 10. Półgęsek w sosie grzybowym 11. Wiosenny kurczak na zielono x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|