Spektroskopia optyczna w ocenie jakości żywienia
Autor:
Sikorska Ewa
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788366199026
EAN:
9788366199026
oprawa:
Miękka
format:
17.0x24.2cm
język:
polski
liczba stron:
333
rok wydania:
2019
(0) Sprawdź recenzje
19% rabatu
22,58 zł
Cena detaliczna:
28,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 21,92 zł
Opis produktu
Koncepcja zastosowania spektroskopii optycznej do oceny jakości żywności
Techniki spektroskopii optycznej stosowane w badaniach żywności
Pomiar widm żywności
Metody chemometryczne stosowane do analizy widm
Modele kalibracyjne
Zastosowania spektroskopii optycznej w ocenie jakości żywności
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|