Okładka książki Spektroskopia optyczna w ocenie jakości żywienia

Spektroskopia optyczna w ocenie jakości żywienia

Autor: Sikorska Ewa
wysyłka: niedostępny
ISBN: 9788366199026
EAN: 9788366199026
oprawa: Miękka
format: 17.0x24.2cm
język: polski
liczba stron: 333
rok wydania: 2019
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
22% rabatu
21,92 zł
Cena detaliczna: 
28,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 21,87

Opis produktu

Koncepcja zastosowania spektroskopii optycznej do oceny jakości żywności Techniki spektroskopii optycznej stosowane w badaniach żywności Pomiar widm żywności Metody chemometryczne stosowane do analizy widm Modele kalibracyjne Zastosowania spektroskopii optycznej w ocenie jakości żywności
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj