|   Stambuł do zjedzenia wyd. 2025
                            Autor:
                            
                                        Bartek Kieżun
                            
                         
                        Wydawca: 
                                    Buchmann
                        
                     wysyłka: 48h 
                            ISBN:
                            
978-83-8387-679-5                            
                         
                            EAN:
                            
9788383876795                            
                         
                            oprawa:
                            
Twarda                            
                         
                            format:
                            
278x207x26mm                            
                         
                            język:
                            
polski                            
                         
                            liczba stron:
                            
288                            
                         
                            rok wydania:
                            
2025                            
                         (0) Sprawdź recenzje 29% rabatu77,86 zł Cena detaliczna:  109,99 zł 
                                DODAJ DO KOSZYKA 
                    dodaj do schowka
                 
                    koszty dostawy
                 Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 83,25 zł Opis produktuZasady bezpieczeństwaBartek Kieżun dociera do odległych zakątków Europy, by przywieźć stamtąd opowieści o Orient Expressie, Konstantynie, intrygujących restauracjach, o których wiedzą tylko wybrani, i najlepszych przystawkach do raki. W jego książce "Stambuł do zjedzenia" miasto to jawi się jako kulinarne królestwo gotowe, by je odkryć. Nie od dziś wiadomo, że najlepsze wyprawy to te bez mapy w ręce. Bartek wie to doskonale, dlatego w Stambule, kierowany intuicją i poleceniami znajomych, dociera do zakamarków zapomnianych przez turystów. I właśnie dzięki temu powstał przewodnik kulinarny pełen opowieści o wielkiej historii, pachnący bakłażanem i wyjątkowy jak turecki dywan. x   
            Uwaga!!!
         
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         TAK NIE   
            Wybierz wariant produktu
         |