Okładka książki Technologia gastr. z towar.. 1 ZSZ REA-WSiP

Technologia gastr. z towar.. 1 ZSZ REA-WSiP

Wydawca: WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN: 9788302141041
EAN: 9788302141041
oprawa: Miękka
podtytuł: Zasadnicza szkoła zawodowa
format: 19.0x24.5cm
język: polski
liczba stron: 220
rok wydania: 2013
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
20% rabatu
33,59 zł
Cena detaliczna: 
41,80 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 33,55

Opis produktu

Część 1. podręcznika zawiera: wiadomości dotyczące bezpieczeństwa i higieny pracy w gastronomii, prawa żywnościowego, systemów jakości GMP, GHP, HACCP, objaśnia procesy technologiczne, omawia zioła i przyprawy, tłuszcze, warzywa, ziemniaki, grzyby, mleko i jego przetwory, jaja isosy zimne, zboża i przetwory zbożowe, sosy gorące, ciasta, owoce i desery.Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii i receptur, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. W podręczniku uwzględniono standardy wymagańegzaminacyjnych. Opracowano go zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie ,,kucharz małej gastronomii"".
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj