Technologia gastr. z towar.. 1 ZSZ REA-WSiP
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788302141041
EAN:
9788302141041
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Zasadnicza szkoła zawodowa
format:
19.0x24.5cm
język:
polski
liczba stron:
220
rok wydania:
2013
(0) Sprawdź recenzje
20% rabatu
33,59 zł
Cena detaliczna:
41,80 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 33,55 zł
Opis produktu
Część 1. podręcznika zawiera: wiadomości dotyczące bezpieczeństwa i higieny pracy w gastronomii, prawa żywnościowego, systemów jakości GMP, GHP, HACCP, objaśnia procesy technologiczne, omawia zioła i przyprawy, tłuszcze, warzywa, ziemniaki, grzyby, mleko i jego przetwory, jaja isosy zimne, zboża i przetwory zbożowe, sosy gorące, ciasta, owoce i desery.Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii i receptur, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. W podręczniku uwzględniono standardy wymagańegzaminacyjnych. Opracowano go zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie ,,kucharz małej gastronomii"".
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|