Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2 Podręcznik
Autor:
Konarzewska Małgorzata
Wydawca:
Rea
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788371419805
EAN:
9788371419805
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Technikum, Szkoła policealna
format:
17.0x24.0cm
język:
polski
liczba stron:
280
rok wydania:
2014
(0) Sprawdź recenzje
33% rabatu
23,54 zł
Cena detaliczna:
35,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 23,54 zł
Opis produktu
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii.
Część II obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie oraz kuchnię staropolską, polską współczesną i kuchnie regionalne.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|