The Future of Food
Autor:
Baxter-Reynolds Matt
Wydawca:
Random House
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9781847943286
EAN:
9781847943286
oprawa:
Miękka ze skrzydełkami
podtytuł:
how to feed the planet without destroying it
format:
13.0x18.0cm
język:
angielski
liczba stron:
185
rok wydania:
2021
(0) Sprawdź recenzje
20% rabatu
40,30 zł
Cena detaliczna:
50,09 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 40,30 zł
Opis produktu
With a global population estimated to reach nearly 10 billion by 2050 we face a huge challenge in feeding everyone on the planet. How is that to be achieved?
In this brilliantly insightful, one stop guide WIRED journalist Matt Reynolds assesses the limits and drawbacks of current food production and looks at the ways in which they can be tackled. He considers the potential for lab-grown meat to replace inefficient livestock farming. He talks to the scientists hoping to perfect more productive and disease-resistant crops. He explores initiatives to make agriculture less environmentally damaging and to reduce food waste. And he addresses the fundamental question: how do we feed more people while using fewer of the Earth's resources?
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|