The Island Kitchen
Autor:
Periampillai Selina
Wydawca:
Bloomsbury
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9781526601384
EAN:
9781526601384
oprawa:
Twarda
podtytuł:
Recipes from Mauritius and the Indian Ocean
format:
18.0x25.0cm
język:
angielski
liczba stron:
256
rok wydania:
2019
(0) Sprawdź recenzje
19% rabatu
112,10 zł
Cena detaliczna:
139,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 111,83 zł
Opis produktu
This ravishing cookbook will take you on a journey around the Indian Ocean islands, to taste the flavours of the colourful markets of Mauritius, the aromatic spice gardens of the Seychelles, the fishing coasts of the Maldives, the lagoons of Mayotte and the forests of Madagascar. Selina Periampillai, born in London but of Mauritian descent, celebrates the vibrant home-cooking of the islands, with dishes such as Sticky chicken with garlic & ginger, Mustard- & turmeric-marinated tuna, Seychellois aubergine & chickpea cari, and Pineapple upside-down cake with cardamom cream.
With 80 simple recipes for everything from quick mid-week suppers to large rum-fuelled gatherings, and beautiful food photography and illustrations, this book will take you straight to the warm, welcoming kitchens of these beautiful islands.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|