Okładka książki The Whole Chicken

The Whole Chicken

Autor: Clarke Carl
Wydawca: Hardie Grant
wysyłka: niedostępny
ISBN: 9781784883638
EAN: 9781784883638
oprawa: Twarda
format: 19.5x25.5cm
język: angielski
liczba stron: 224
rok wydania: 2021
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
19% rabatu
95,97 zł
Cena detaliczna: 
119,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 95,74

Opis produktu

Carl Clarke has garnered the reputation from his industry peers and the general public alike as an authority and advocate on cooking ethically reared chicken. What he doesn't know about chicken isn't worth knowing, from brining and seasoning to poaching, grilling and frying. The Whole Chicken is not only an homage to the world's most eaten meat, but also a demonstration of its versatility, from the pie that everyone wants to perfect, to the spicy and sour chicken thighs found on the hawker stalls on the streets of Seoul. With detailed, step-by-step photography showing exactly how to joint a chicken, the chapters that follow - whole bird, breast, wing, thigh, leg, skin, bone and offal - show exactly how to use every last scrap. This is in equal parts a cookbook, a compendium, and a love letter, with a whole lot of style and personality to frame it.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj