Okładka książki Tradycyjne polskie specjały

Tradycyjne polskie specjały

wysyłka: niedostępny
ISBN: 978-83-7839-638-3
EAN: 9788378396383
oprawa: Miękka
format: 23.6x16.4
język: polski
liczba stron: 176
rok wydania: 2013
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
40% rabatu
7,20 zł
Cena detaliczna: 
11,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 7,17

Opis produktu

Nasza rodzima kuchnia to cała gama smaków i smaczków z mnóstwem znakomitych potraw o niepowtarzalnej recepturze. Pieczenie, pasztety, gołąbki, kluchy, pierogi, kotlety, bigos... Przeważnie to prawdziwe bomby kaloryczne. Warto się jednak po nie skusić, przygotowane w domu zapewniają niepowtarzalne smaki. Podstawowe składniki wykorzystywane w naszej rodzimej kuchni to kiszona kapusta, buraki, ogórki (kiszone i korniszony), kalarepa, różne gatunki kiełbas i śmietana coraz częściej zastępowana jogurtem naturalnym. W naszych daniach nie może zabraknąć odpowiednio dobranych przypraw - w polskiej kuchni królują: majeranek, koperek, pieprz, natka pietruszki i kminek.Wszystkich, którzy lubią smaczną domową kuchnię, zachęcamy do korzystania z tych sprawdzonych przepisów. Jesteśmy przekonani, że zarówno zwolennicy dań mięsnych, jak i wegetarianie znajdą coś dla siebie.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj