Okładka książki W Kuchni. Pieczywo domowego wypieku

W Kuchni. Pieczywo domowego wypieku

Wydawca: Olesiejuk
wysyłka: niedostępny
ISBN: 978-83-7512-709-6
EAN: 9788375127096
oprawa: miękka
format: 19x23,5
Seria: W KUCHNI
liczba stron: 64
rok wydania: 2012
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
27% rabatu
5,13 zł
Cena detaliczna: 
6,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 5,13
Pomocne wskazówki i praktyczne rady dotyczące zagniatania, wyrabiania i pieczenia ciasta chlebowego.Dzięki nim wypieki domowe - chleb, focaccia i tigella - okażą się łatwym zadaniem... Seria książek kulinarnych ""W kuchni"" to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych, jak kuchnia włoska, indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów, jak jajka, wołowina, drób, ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw, a więc na dania z piekarnika, ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych, nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj