W poszukiwaniu smaku doskonałego
Autor:
Robert Sowa
Wydawca:
National Geographic
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788361299431
EAN:
9788361299431
oprawa:
Twarda
format:
20.7x23.5cm
język:
polski
liczba stron:
464
rok wydania:
2009
(0) Sprawdź recenzje
39% rabatu
38,16 zł
Cena detaliczna:
62,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 38,03 zł
Opis produktu
Mistrz Robert Sowa dzieli się swoimi nowymi autorskimi przepisami.
Zakąski, sosy, zupy, dania mięsne, rybne
i wiele, wiele innych smakołyków.
Robert Sowa
Mistrz kulinarny. Karierę gastronomiczną rozpoczął w rodzinnym Krakowie, zdobywając doświadczenie jako kucharz i kelner. Lata 1988-1992 spędził w Austrii, gdzie terminował u znanej w branży hotelarsko-gastronomicznej rodziny Cammerlander w tyrolskim Gerlos i w Bad Ischl. Miłośnikom kuchni znany jest przede wszystkim jako szef kuchni warszawskiego hotelu Jan III Sobieski, którą zarządza od 1994 roku. Robert Sowa to członek elitarnej Fundacji Klub Szefów Kuchni, honorowy prezes Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni oraz były kucharz polskiej reprezentacji w piłce nożnej, uczestnik Mundialu Korea-Japonia 2002.
Autor książki kulinarnej Esencja smaku oraz publikacji romantyczno-kulinarnej Romans kulinarny. Juror wielu konkursów kulinarnych organizowanych w całej Polsce i reprezentant jury ze strony polskiej na wielu prestiżowych konkursach i pokazach kulinarnych. Wyróżniony tytułem honorowym przez Kulinarny Instytut Francuski, laureat prestiżowej nagrody Oskar Kulinarny 2004 w kategorii osobowość kulinarna roku oraz Oskar Kulinarny 2006 w kategorii książka. Hobby Roberta Sowy to organizowanie ciekawych wydarzeń kulinarnych w całej Polsce i zdobywanie kolejnych doświadczeń zawodowych.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|