Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw
Wydawca:
PZWL
wysyłka: niedostępny
ISBN:
8320033918
EAN:
9788320033915
oprawa:
Miękka
format:
20.5x28.5cm
język:
polski
liczba stron:
136
rok wydania:
2006
(0) Sprawdź recenzje
21% rabatu
27,21 zł
Cena detaliczna:
34,65 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 27,18 zł
Opis produktu
Książka zawiera dane o wartości energetycznej i zawartości składników odżywczych (białko, tłuszcz, węglowodany, błonnik pokarmowy) w produktach spożywczych i potrawach, wyrażone w 100 g produktu jadalnego i w 100 g potrawy gotowej do spożycia.
Obecne wydanie uzupełniono o nowe składniki odżywcze: kwasy tłuszczowe jednonienasycone i wielonienasycone, cholesterol, sacharozę, a także rozszerzono asortyment produktów i potraw.
Odbiorcy: dietetycy, lekarze
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|