Okładka książki Warzywa faszerowane i zapiekane

Warzywa faszerowane i zapiekane

Autor: praca zbiorowa
Wydawca: Olimp Media
wysyłka: niedostępny
ISBN: 978-83-7707-046-8
EAN: 9788377070468
oprawa: twarda
format: 17.0x24.5
liczba stron: 144
rok wydania: 2011
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
45% rabatu
13,70 zł
Cena detaliczna: 
24,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 13,70

Opis produktu

Niech żyją warzywa! Zdrowe, przyciągające wzrok nasyconymi kolorami i apetycznym wyglądem, pełne witamin i błonnika. Zapiekane i faszerowane na wiele sposobów - pyszne!Sprawdź, ile dań można wyczarować z ziemniaków, kalafiorów, papryki, pomidorów czy mniej docenianej w naszej kuchni dyni, cykorii lub bakłażanów. Na zimno i na gorąco, pieczone na ruszcie lub podawane w formie zapiekanki - na co dzień i na specjalne okazje. Przekonaj się jak smakuje rolada z pora i cielęciny, papryka faszerowana bryndzą, pieczarki nadziewane migdałami albo brukselka zapiekana w sosie serowym, łódeczki z selera naciowego z kremem ziołowym czy gołąbki przyrządzane z białej lub czerwonej kapusty, liści winogron czy szpinaku..
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj