Warzywa faszerowane i zapiekane
Autor:
praca zbiorowa
Wydawca:
Olimp Media
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-7707-046-8
EAN:
9788377070468
oprawa:
twarda
format:
17.0x24.5
liczba stron:
144
rok wydania:
2011
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
13,70 zł
Cena detaliczna:
24,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 13,70 zł
Opis produktu
Niech żyją warzywa! Zdrowe, przyciągające wzrok nasyconymi kolorami i apetycznym wyglądem, pełne witamin i błonnika. Zapiekane i faszerowane na wiele sposobów - pyszne!Sprawdź, ile dań można wyczarować z ziemniaków, kalafiorów, papryki, pomidorów czy mniej docenianej w naszej kuchni dyni, cykorii lub bakłażanów. Na zimno i na gorąco, pieczone na ruszcie lub podawane w formie zapiekanki - na co dzień i na specjalne okazje. Przekonaj się jak smakuje rolada z pora i cielęciny, papryka faszerowana bryndzą, pieczarki nadziewane migdałami albo brukselka zapiekana w sosie serowym, łódeczki z selera naciowego z kremem ziołowym czy gołąbki przyrządzane z białej lub czerwonej kapusty, liści winogron czy szpinaku..
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|