Wędliny. Domowy wyrób Wyd. 2014
Autor:
Marta Szydłowska
Wydawca:
SBM
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-7845-480-9
EAN:
9788378454809
oprawa:
Twarda
podtytuł:
Domowy wyrób
format:
16.5x24.0cm
język:
polski
Seria:
SMACZNE I ZDROWE
liczba stron:
64
rok wydania:
2014
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
5,50 zł
Cena detaliczna:
9,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 5,49 zł
Opis produktu
Wędliny na polskim stole obecne są na co dzień i od święta. Swoim zapachem i smakiem są w stanie podnieść walory każdego niemal dania. Do łask wraca wspaniała sztuka domowego wyrobu tych mięsnych specjałów. Książka Wędliny. Domowy wyrób podpowie, jak krok po kroku przyrządzić soczysty baleron, peklowaną golonkę, aromatyczną kiełbasę oraz kaszankę. Staropolska tradycja w połączeniu z odrobiną zapału i wiedzy pozwolą każdemu rozkoszować się samodzielnie przyrządzanymi mięsnymi przysmakami.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|