Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin (+ CD) REA
Autor:
Gahm Bernhard
Wydawca:
Rea
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-7993-006-7
EAN:
9788379930067
oprawa:
miękka
format:
235x165x10mm
język:
polski
liczba stron:
128
rok wydania:
2014
(0) Sprawdź recenzje
40% rabatu
13,65 zł
Cena detaliczna:
22,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 13,61 zł
Opis produktu
Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje mięso, ale i poprawia jego smak. W swojej książce doświadczony masarz prezentuje, jak prawidłowo solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować mięso, jak przygotować wysokiej jakości wędzonki: szynki, boczek, żeberka, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków. Zawarte w książce porady i ponad 100 zdjęć ilustrujących procesy peklowania i wędzenia pozwolą nam uniknąć błędów i sprawią, że przygotowanie wyrobów będzie bardzo proste.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|