Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin w.2021
Autor:
Gahm Bernhard
Wydawca:
Rea
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-7993-506-2
EAN:
9788379935062
oprawa:
oprawa: broszurowa
format:
235x165mm
język:
polski
liczba stron:
136
rok wydania:
2021
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
13,76 zł
Cena detaliczna:
24,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 13,74 zł
Opis produktuOto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków. x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|