Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin z płytą CD
Autor:
Gahm Bernhard
Wydawca:
Rea
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788375445480
EAN:
9788375445480
oprawa:
Miękka
format:
17.0x23.5cm
język:
polski
liczba stron:
128
rok wydania:
2014
(0) Sprawdź recenzje
38% rabatu
14,22 zł
Cena detaliczna:
22,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 14,20 zł
Opis produktu
Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje mięso, ale i poprawia jego smak.
W swojej książce doświadczony masarz prezentuje, jak prawidłowo solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować mięso, jak przygotować wysokiej jakości wędzonki: szynki, boczek, żeberka, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.
Zawarte w książce porady i ponad 100 zdjęć ilustrujących procesy peklowania i wędzenia pozwolą nam uniknąć błędów i sprawią, że przygotowanie wyrobów będzie bardzo proste.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|