![]() Wielka księga polskich produktów regionalnych
Autor:
Opracowanie zbiorowe
Wydawca:
Dragon
wysyłka: 48h
ISBN:
9788378874102
EAN:
9788378874102
oprawa:
oprawa: twarda
format:
240x330 mm
język:
polski
Seria:
DOBRA KUCHNIA
liczba stron:
448
rok wydania:
2016
(0) Sprawdź recenzje
44% rabatu
63,97 zł
Cena detaliczna:
114,95 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 51,97 zł
Opis produktuZasady bezpieczeństwa
Wielką zaletą polskiej kuchni jest jej zróżnicowanie regionalne. Każdy region ma swoje typowe potrawy albo sposoby ich przyrządzania, które wynikają z charakterystyki danej części kraju, związanej nie tylko z jego położeniem czy klimatem, ale także dostępnością produktów czy miejscowymi zwyczajami i tradycjami. Warto odkryć i poznać dania, które są przykładami kulinarnego folkloru i sprawią, że codzienne menu nabierze nowych smaków.
x
![]() ![]() ![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]()
Wybierz wariant produktu
|