Wok. Kuchnia azjatycka na co dzień
Autor:
Opracowanie Zbiorowe
Wydawca:
Vemag
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-3-625 -11614-1
EAN:
4050847000707
oprawa:
Twarda
podtytuł:
Kuchnia azjatycka na co dzień
format:
16x20 cm
język:
polski
liczba stron:
256
rok wydania:
2013
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
10,94 zł
Cena detaliczna:
19,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 10,94 zł
Opis produktu
Wok, najważniejsze w Azji naczynie kuchenne, zadomowił się już niemal na całym świecie i trudno sobie wyobrazić bez niego współczesną kuchnię. Krótki czas gotowania w woku gwarantuje zachowanie cennych składników odżywczych, a egzotyczne przyprawy otwierają przed nami nowe horyzonty smakowych doznań. Zawarte w książce szczegółowe informacje i praktyczne wskazówki dotyczące gotowania w woku, jak również wspaniałe zdjęcia potraw będą cenną pomocą zarówno dla początkujących, jak i zagorzałych miłośników azjatyckiej kuchni.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|