Zielone smaki
Autor:
Opracowanie Zbiorowe
Wydawca:
OLIMP WYDAWNICTWO
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788377072554
EAN:
9788377072554
oprawa:
twarda
podtytuł:
Kuchnia roślinna – liście, kwiaty, łodygi
format:
234x190mm
język:
polski
liczba stron:
160
rok wydania:
2018
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
19,24 zł
Cena detaliczna:
34,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,24 zł
Opis produktu
Lubisz roślinną kuchnię, ale czy wiesz, co jesz? Jadalne są najróżniejsze części roślin: liście, korzenie, bulwy, kwiaty, nasiona... Tych zielonych jest całe mnóstwo: sałata i szpinak to liście, brokuł to kwiat, awokado jest owocem, a kalarepa łodygą. Kuchnia oparta na zielonych warzywach i owocach może być bardzo smaczna i urozmaicona wszystko zależy od sposobu przyrządzania.
Oddajemy w Twoje ręce zestaw wyjątkowo smakowitych przepisów na zielone dania warzywne i owocowe. Proponujemy nie tylko sałatki, ale także przekąski ciepłe i zimne, zupy, dania obiadowe oraz desery i koktajle. Przykładowe przepisy: sałatka z cukinii, faszerowane ogórki, sałatka ze szparagów i szpinaku, krem z brokułów, quiche z brukselką, koktajl z cukinii i natki pietruszki. x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|