Zrób to sam. Egzotyczne owoce i warzywa w kuchni
Autor:
Gabriele Lehari
Wydawca:
Multico
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788370735067
EAN:
9788370735067
oprawa:
Miękka
format:
13.0x19.0cm
język:
polski
Seria:
ZRÓB TO SAM
liczba stron:
128
rok wydania:
2013
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
13,75 zł
Cena detaliczna:
25,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 13,75 zł
Opis produktu
Untitled document Ponad 50 gatunków owoców i warzyw, od karczochów poprzez kiwano i okrę do trzciny cukrowej, również opis sposobu ich przyrządzania. Mnóstwo przepisów! Na co zwrócić uwagę podczas zakupów? Jak przyrządza się egzotyczne owoce i warzywa? Czy zjada się je na surowo czy gotowane? Czy trzeba je obierać i czy skórka jest jadalna? Czy nasiona moźna również jeść? Jak długo można przechowywać owoce i warzywa? Jaki smak ma dany owoc lub warzywo?
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|