Żywienie dzieci w szkołach i przedszkolach
Autor:
Jaworski Leszek
Wydawca:
Infor
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788374408455
EAN:
9788374408455
oprawa:
Kartonowa
podtytuł:
Poradnik Oświatowy 9/16
format:
14.5x20.5cm
język:
polski
liczba stron:
84
rok wydania:
2016
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
29,15 zł
Cena detaliczna:
53,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 29,15 zł
Opis produktu
1. Zasady funkcjonowania stołówek szkolnych i przedszkolnych.
Stołówka szkolna
Stołówka w przedszkolu
Opłata za posiłki
Zwolnienie z ponoszenia opłat
2. Stołówki szkolne jako zakłady żywienia zbiorowego
Dozwolony asortyment w sklepikach
Pieczywo
Pieczywo półcukiernicze i cukiernicze Kanapki
Sałatki i surówki
Mleko i napoje zastępujące mleko
Produkty mleczne
Zbożowe produkty śniadaniowe oraz inne produkty zbożowe
Warzywa i owoce
Suszone warzywa i owoce, orzechy oraz nasiona
Soki, przeciery, musy i koktajle owocowe, warzywne,
owocowo-warzywne
Woda i inne napoje
Bezcukrowa guma do żucia, czekolada i inne produkty
Wymagania dotyczące środków spożywczych w stołówkach szkolnych
Zasady zbiorowego żywienia dzieci i młodzieży
Grupy środków spożywczych stosowane w żywieniu zbiorowym w szkołach i przedszkolach
3. Wybór firmy cateringowej
4. Opodatkowanie usług stołówkowych
5. Pomoc państwa w zakresie dożywiania
Cel i podmioty realizujące wieloletni program wspierania finansowego gmin w zakresie dożywiania
Beneficjenci pomocy
Formy wsparcia
Finansowanie programu
Podział i przyznawanie środków z programu
Monitoring programu dożywiania
6. Programy unijne
Mleko w szkole
Owoce w szkole
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|