![]() 200 potraw z całego świata w twojej kuchni
Autor:
Blandine Boyer
Wydawca:
Jedność
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-7971-996-9
EAN:
9788379719969
oprawa:
Twarda
format:
265x200x40mm
język:
polski
liczba stron:
416
rok wydania:
2022
(0) Sprawdź recenzje
46% rabatu
31,65 zł
Cena detaliczna:
59,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 31,55 zł
Opis produktuZasady bezpieczeństwa
3, 4 lub 5 składników, parę minut na przygotowanie
200 łatwych przepisów z 5 kontynentów Do 6 składników, żeby ograniczyć wydatki NOWY KULINARNY PRZEWODNIK PODRÓŻNIKÓW Podróżowanie stało się coraz popularniejsze i również w Polsce pojawiły się restauracje serwujące dania z całego świata. Modne wyprawy do Tajlandii i Japonii spowodowały, że na polskie stoły trafiło sushi. Od kilku lat także kuchnia amerykańska uwodzi swoimi burgerami, bajglami oraz daniami z grilla i z rusztu. Natomiast jeśli chodzi o słodkości, blogi i książki kulinarne rozpropagowały: brownies, cheesecakes (serniki), donuts (pączki) czy muffinki. Nie należy się bać przygotowywania egzotycznych dań, ponieważ książka maksymalnie upraszcza techniki gotowania i ogranicza potrzebne składniki, które w tradycyjnych (zwłaszcza azjatyckich) kuchniach często są dość liczne i co najważniejsze, mimo owego ułatwienia dania nie tracą smaku! Uproszczone przepisy to łatwiejsze zakupy. Gdzie szukać produktów? W supermarketach i nawet w prowincjonalnych sklepach pojawiły się półki z produktami z całego świata, i są coraz lepiej zaopatrzone. Najwyższy czas sięgnąć po fartuch, by zaserwować bliskim egzotyczne dania tak samo smaczne, jak te próbowane podczas dalekich wojaży! x
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]()
Wybierz wariant produktu
|