Okładka książki 50 dań mięsnych o niskim indeksie glikemicznym

50 dań mięsnych o niskim indeksie glikemicznym

Wydawca: Artvitae
wysyłka: niedostępny
ISBN: 978-83-88108-34-1
EAN: 9788388108341
oprawa: Miękka
format: 16,5x21 cm
język: polski
liczba stron: 128
rok wydania: 2012
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
34% rabatu
23,63 zł
Cena detaliczna: 
36,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 23,56

Opis produktu

`Drodzy Czytelnicy, to już 25 lat, odkąd Michel Montignac jako pierwszy na świecie odkrył korzystny wpływ niskiego indeksu glikemicznego na odchudzanie. Tę wiedzę ujął w zaleceniach żywieniowych znanych na świecie pod nazwą Metoda MONTIGNAC, która jest nadal nadzwyczaj aktualna i znalazła potwierdzenie w tysiącach publikacji medycznych. Ten sposób odżywiania zalecany jest zarówno przez diabetologów w celu profilaktyki i leczenia cukrzycy oraz kardiologów, także polskich, w zwalczaniu chorób sercowo-naczyniowych.`(ze Wstępu)
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj