50 dań mięsnych o niskim indeksie glikemicznym
Autor:
Michel Montignac
Suzy Montignac
Wydawca:
Artvitae
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-88108-34-1
EAN:
9788388108341
oprawa:
Miękka
format:
16,5x21 cm
język:
polski
liczba stron:
128
rok wydania:
2012
(0) Sprawdź recenzje
34% rabatu
23,63 zł
Cena detaliczna:
36,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 23,56 zł
Opis produktu
`Drodzy Czytelnicy, to już 25 lat, odkąd Michel Montignac jako pierwszy na świecie odkrył korzystny wpływ niskiego indeksu glikemicznego na odchudzanie. Tę wiedzę ujął w zaleceniach żywieniowych znanych na świecie pod nazwą Metoda MONTIGNAC, która jest nadal nadzwyczaj aktualna i znalazła potwierdzenie w tysiącach publikacji medycznych. Ten sposób odżywiania zalecany jest zarówno przez diabetologów w celu profilaktyki i leczenia cukrzycy oraz kardiologów, także polskich, w zwalczaniu chorób sercowo-naczyniowych.`(ze Wstępu)
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|