Badania retencyjne i oznaczanie wybranych sulfonamidów w środkach spożywczych metodą micelarnej chromatografii cieczowej
Autor:
Szymański Arkadiusz
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe UAM
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788323216988
EAN:
9788323216988
oprawa:
Miękka
format:
17.0x24.0cm
język:
polski
liczba stron:
130
rok wydania:
2006
(0) Sprawdź recenzje
19% rabatu
21,17 zł
Cena detaliczna:
26,25 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 21,12 zł
Opis produktu
Spis treści:
Wykaz ważniejszych skrótów i symboli
1. Pozostałości chemiczne w żywności
2. Micelarna chromatografia cieczowa
3. Badanie mechanizmn retencji sulfonamidów
4. Zależność między aktywnością a strukturą związku
5. Kontrola jakości preparatów farmaceutycznych
6. Analiza sulfonamidów w środkach spożywczych pochodzenia zwierzęcego
7. Część eksperymentalna
8. Podsumowanie
Literatura
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|