Okładka książki Badania retencyjne i oznaczanie wybranych sulfonamidów w środkach spożywczych metodą micelarnej chromatografii cieczowej

Badania retencyjne i oznaczanie wybranych sulfonamidów w środkach spożywczych metodą micelarnej chromatografii cieczowej

wysyłka: niedostępny
ISBN: 9788323216988
EAN: 9788323216988
oprawa: Miękka
format: 17.0x24.0cm
język: polski
liczba stron: 130
rok wydania: 2006
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
19% rabatu
21,17 zł
Cena detaliczna: 
26,25 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 21,12

Opis produktu

Spis treści: Wykaz ważniejszych skrótów i symboli 1. Pozostałości chemiczne w żywności 2. Micelarna chromatografia cieczowa 3. Badanie mechanizmn retencji sulfonamidów 4. Zależność między aktywnością a strukturą związku 5. Kontrola jakości preparatów farmaceutycznych 6. Analiza sulfonamidów w środkach spożywczych pochodzenia zwierzęcego 7. Część eksperymentalna 8. Podsumowanie Literatura
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj