Biotechnologia żywności
Autor:
Praca zbiorowa
Wydawca:
WNT
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788379260744
EAN:
978837926074402
oprawa:
Miękka
format:
16.5x24.0cm
język:
polski
liczba stron:
498
rok wydania:
2015
(0) Sprawdź recenzje
21% rabatu
50,32 zł
Cena detaliczna:
64,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 46,50 zł
Opis produktu
Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych.
Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia.
W drugim wydaniu książki w syntetyczny i kompletny sposób przedstawiono główne kierunki badań oraz najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|