Okładka książki Chemia w pożywieniu

Chemia w pożywieniu

Wydawca: Vital
wysyłka: 24h
ISBN: 978-83-8272-103-4
EAN: 9788382721034
oprawa: miękka
format: 205x145x16mm
język: polski
liczba stron: 352
rok wydania: 2022
(0) Sprawdź recenzje
41% rabatu
37,82 zł
Cena detaliczna: 
64,60 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 37,65

Opis produktu

Starasz się zdrowo odżywiać. Czytasz etykiety i skład produktów? Czy jednak wiesz co oznaczają wszystkie E-? Czym jest skrobia modyfikowana? Co to jest maltodekstryna i czy szkodzi? Autor ujawnia szokującą prawdę o chemii w jedzeniu oraz skutkach nadmiernego spożywania barwników spożywczych, sztucznych dodatków i polepszaczy smaku. Chemia w w diecie zwiększa ryzyko nowotworów, sprzyja też powstawaniu chorób układu krążenia i trawiennego, alergii i stanów zapalnych. Z książki dowiesz się jakie choroby wywołuje Cola Light i aspartam. Dowiedz się, co o dodatkach do żywności sądzą eksperci. Książka zawiera też szczegółową listę chemicznych dodatków, wraz z produktami i skutkami dla organizmu. Od teraz będziesz wiedział, jak uniknąć chemii w jedzeniu.

x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj