Chemia żywności Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności t.3
Wydawca:
WNT
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788320436303
EAN:
9788320436303
oprawa:
Miękka
format:
16.2x23.6cm
język:
polski
liczba stron:
248
rok wydania:
2009
(0) Sprawdź recenzje
26% rabatu
34,14 zł
Cena detaliczna:
46,20 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,05 zł
Opis produktu
Charakterystyka odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywności
Chemiczne i biologiczne właściwości witamin
Odżywcze i funkcjonalne cechy masła
Omówienie alergenów występujących w surowcach i produktach żywnościowych
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|