Opakowanie Chemia żywności Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności t.3

Chemia żywności Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności t.3

Wydawca: WNT
wysyłka: niedostępny
ISBN: 9788320436303
EAN: 9788320436303
oprawa: Miękka
format: 16.2x23.6cm
język: polski
liczba stron: 248
rok wydania: 2009
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
25% rabatu
34,74 zł
Cena detaliczna: 
46,20 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,74

Opis produktu

Charakterystyka odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywności Chemiczne i biologiczne właściwości witamin Odżywcze i funkcjonalne cechy masła Omówienie alergenów występujących w surowcach i produktach żywnościowych
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj