Chemia żywności Składniki żywności t.1
Wydawca:
WNT
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788320436280
EAN:
9788320436280
oprawa:
Miękka
format:
16.5x23.6cm
język:
polski
liczba stron:
236
rok wydania:
2009
(0) Sprawdź recenzje
20% rabatu
50,43 zł
Cena detaliczna:
63,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 50,31 zł
Opis produktu
W tomie 1 przedstawiono podstawowe wiadomości dotyczące m. in. rozwoju chemii żywności, budowy głównych surowców żywnościowych, a także szeroko pojętych funkcji, jakie w niej pełnią składniki mineralne, woda, barwniki, substancje zapachowe, polifenole, glikozydy, alkaloidy oraz różne dodatki do żywności.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|