Okładka książki Chemia żywności Tom 1

Chemia żywności Tom 1

Wydawca: WNT
wysyłka: niedostępny
ISBN: 9788379262427
EAN: 9788379262427
oprawa: Miękka
format: 16.5x23.5cm
język: polski
liczba stron: 400
rok wydania: 2015
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
21% rabatu
58,99 zł
Cena detaliczna: 
75,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 54,34

Opis produktu

W tomie 1 omówiono: - zakres i rolę chemii żywności - budowę i podstawowy skład surowców oraz produktów żywnościowych - funkcję wody, składników mineralnych, sacharydów, tłuszczów, białka, niebiałkowych związków azotowych i witamin w produktach żywnościowych - naturalne barwniki surowców - substancje wpływające na smak i zapach żywności
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj