Okładka książki Chemia żywności Tom 2

Chemia żywności Tom 2

Wydawca: WNT
wysyłka: niedostępny
ISBN: 9788379262434
EAN: 9788379262434
oprawa: Miękka
podtytuł: Biologiczne właściwości składników żywności
format: 16.5x23.5cm
język: polski
liczba stron: 328
rok wydania: 2015
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
21% rabatu
55,06 zł
Cena detaliczna: 
70,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 50,72

Opis produktu

W tomie 2 omówiono: - składniki wpływające na reologiczne cechy żywności; - rolę rodników, utleniaczy i przeciwutleniaczy; - nieodżywcze substancje prozdrowotne pochodzenia roślinnego; - alergeny, toksyny, mutagenne i rakotwórcze składniki żywności; - właściwości, funkcje i zasady stosowania dodatków do żywności; - chemiczne właściwości i działanie suplementów diety; - techniki i zasady przeprowadzania analizy żywności
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj