Chemia żywności tom 3
Wydawca:
WNT
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788363623500
EAN:
978836362350001
oprawa:
Miękka
format:
16.5x24.0cm
język:
polski
liczba stron:
246
rok wydania:
2014
(0) Sprawdź recenzje
25% rabatu
35,34 zł
Cena detaliczna:
47,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 35,34 zł
Opis produktu
Charakterystyka odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywności
Chemiczne i biologiczne właściwości witamin
Odżywcze i funkcjonalne cechy masła
Omówienie alergenów występujących w surowcach i produktach żywnościowych
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|