|   Ciasta i desery. Gotowanie krok po kroku
                            Autor:
                            
                                        Magnier-Moreno Marianne
                            
                         
                        Wydawca: 
                                    RM
                        
                     wysyłka: niedostępny 
                            ISBN:
                            
9788377734407                            
                         
                            EAN:
                            
9788377734407                            
                         
                            oprawa:
                            
oprawa: broszurowa                            
                         
                            format:
                            
19,2x23,8 cm                            
                         
                            język:
                            
polski                            
                         
                            Seria:
                            
                                            GOTOWANIE KROK PO KROKU
                            
                         
                            liczba stron:
                            
192                            
                         
                            rok wydania:
                            
2020                            
                         (0) Sprawdź recenzje 46% rabatu16,08 zł Cena detaliczna:  29,90 zł 
                    dodaj do schowka
                 
                    koszty dostawy
                 Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,08 zł Opis produktuZasady bezpieczeństwaSztuka kulinarna ma w sobie coś z magii. Na jej niezwykłość wpływa różnorodność zapachów, aromatów, bogactwo kolorów i smaków. Są one owocem cierpliwych poszukiwań i pasji milionów kucharzy, zarówno profesjonalistów, jak i amatorów, którzy eksperymentują we własnej kuchni. Dzięki efektownym fotografiom i prostym instrukcjom przedstawiającym kolejne etapy przygotowywania wypieków i deserów nauczysz się robić kremy, słodkie sosy i musy, tarty, których kolory przyprawiają o zawrót głowy, owocowe i czekoladowe muffiny, bezy, rolady, serniki, a także klasyczne ciasta o niepowtarzalnych smakach. Chlebek bananowo-orzechowy, ciasto marchewkowe, pannacotta, tiramisu – w przyrządzaniu tych smakołyków pomogą Ci również rady autorki i mistrzów kuchni. x   
            Uwaga!!!
         
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         TAK NIE   
            Wybierz wariant produktu
         |