|   Ciasta i desery. Gotowanie krok po kroku w.2020
                            Autor:
                            
                                        Magnier-Moreno Marianne
                            
                         
                        Wydawca: 
                                    RM
                        
                     wysyłka: niedostępny 
                            ISBN:
                            
9788381513869                            
                         
                            EAN:
                            
9788381513869                            
                         
                            oprawa:
                            
miękka                            
                         
                            format:
                            
231x163mm                            
                         
                            język:
                            
polski                            
                         
                            Seria:
                            
                                            GOTOWANIE KROK PO KROKU
                            
                         
                            liczba stron:
                            
192                            
                         
                            rok wydania:
                            
2020                            
                         (0) Sprawdź recenzje 41% rabatu17,66 zł Cena detaliczna:  29,99 zł 
                    dodaj do schowka
                 
                    koszty dostawy
                 Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 17,66 zł Opis produktuZasady bezpieczeństwa
                Sztuka kulinarna ma w sobie coś z magii. Na jej niezwykłość wpływa różnorodność aromatów, bogactwo kolorów i smaków. Ta książka – dzięki efektownym fotografiom i prostym instrukcjom przedstawiającym kolejne etapy przygotowania wypieków i deserów – nauczy cię robić smakowite kremy i musy oraz przygotowywać tarty i tartaletki, owocowe i czekoladowe muffiny, bezy, dobre na przegryzkę ptysie, eklerki i makaroniki, a także klasyczne ciasta i niezwykłe pyszności o niepowtarzalnym smaku. Zawarte w książce porady autorki i podpowiedzi mistrzów cukiernictwa sprawią, że magia zawita również do twojej kuchni.
             x   
            Uwaga!!!
         
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         TAK NIE   
            Wybierz wariant produktu
         |