![]() Cooking Fast and Slow
Wydawca:
Penguin Books
wysyłka: 48h
ISBN:
9780241706633
EAN:
9780241706633
oprawa:
Twarda
format:
20.0x25.0cm
język:
angielski
liczba stron:
256
rok wydania:
2025
(0) Sprawdź recenzje
22% rabatu
103,27 zł
Cena detaliczna:
133,00 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 103,27 zł
Opis produktuZasady bezpieczeństwa
Loved for her quick and delicious recipes whipped up after a long day as a personal chef, Natalia Rudin has created a show-stopping cookbook full of her (mostly) plant-based recipes that are guaranteed to comfort, nourish and delight.
With chapters that take less than 15 minutes, 30 minutes or an hour; slower recipes to savour at the weekend or with friends; meal-prep ideas to elevate your packed lunches; breakfasts to be enjoyed slow or on the go; and moreish treats to satisfy every sweet tooth, there is a recipe for every occasion:
Smashed Miso Butterbeans and Crispy Soy Mushrooms
Basil, Courgette and Pistachio Mafaldine
Blistered Tomatoes and Chickpeas on Creamy Polenta
Romesco Roasted Veg Quinoa Bowl
Whipped ‘Feta’, Courgettes and Mint
Fluffy Buckwheat Pancakes with Date Caramel
Chai Spiced Chocolate and Pecan Blondies
Not exclusively vegan (although each recipe can be) Natalia takes cooking with plants to another level so that simple food feels posh, and posh food feels simple.
x
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]()
Wybierz wariant produktu
|