Dieta w chorobach trzustki – co jeść, a czego unikać. 130 przepisów na dania, które wzmocnią Twoją trzustkę
Wydawca:
Vital
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-8168-650-1
EAN:
9788381686501
oprawa:
miękka
format:
220x130mm
język:
polski
liczba stron:
132
rok wydania:
2021
(0) Sprawdź recenzje
43% rabatu
34,01 zł
Cena detaliczna:
59,50 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,08 zł
Opis produktu
Z tej książki dowiesz się, jak dzięki odżywianiu zregenerować i wspomóc pracę trzustki. Odkryjesz, co możesz jeść, a czego nie w przewlekłym czy ostrym zapaleniu trzustki, a także w problemach występujących po operacji trzustki. Poznasz, jakie są objawy chorej trzustki i otrzymasz odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania. Autorzy, lekarze, dietetycy i nauczyciele żywienia oferują wysokoenergetyczne przekąski, pożywne zupy i proste dania główne. Prezentują nowe odkrycia medycyny żywieniowej i udzielają rad, jak złagodzić objawy za pomocą indywidualnego jadłospisu. Prezentują ponad 130 przepisów na dobrze tolerowane dania. Najlepsza dieta, która zregeneruje i zadba o Twoją trzustkę.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|