Dobra kuchnia Marynaty i przetwory kwaszone
Autor:
Jolanta Bąk
Wydawca:
Dragon
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788362521777
EAN:
9788362521777
oprawa:
oprawa: broszurowa
podtytuł:
Pokaż się z dobrej kuchni
format:
210x135 mm
język:
polski
Seria:
POKAŻ SIĘ Z DOBREJ KUCHNI
liczba stron:
48
rok wydania:
2011
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
4,39 zł
Cena detaliczna:
7,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 4,39 zł
Opis produktu
Kuchnia staropolska nie mogła obejść się bez domowych przetworów z warzyw i owoców. Dziś – na fali powrotu do zdrowych nawyków żywieniowych – chętnie sięgamy po te powszechnie stosowane przez nasze babcie sposoby, gdyż własnoręcznie przygotowane przetwory nie zawierają sztucznych dodatków.
Do najpopularniejszych metod utrwalania produktów zalicza się marynowanie i kwaszenie. Dzięki nim otrzymujemy pełnowartościowy i smaczny produkt. Przygotowane w zaciszu własnego domu, z wyselekcjonowanych, zdrowych warzyw i owoców przetwory, to prosty i pewny sposób na zatrzymanie smaków lata i jesieni w słoiku. Marynaty i przetwory kwaszone to zbiór przepisów na przetwory, po które najczęściej sięgamy, gdy w sklepach brakuje świeżych warzyw i owoców.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|