nowość
Okładka książki Dobra kuchnia. Zioła w kuchni

Dobra kuchnia. Zioła w kuchni

Autor: Michał Mazik
wysyłka: 48h
ISBN: 978-83-8274-510-8
EAN: 9788382745108
oprawa: Twarda
format: 245x170x17mm
język: polski
liczba stron: 144
rok wydania: 2025
(0) Sprawdź recenzje
48% rabatu
20,77 zł
Cena detaliczna: 
39,95 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 22,29
W ciągu ostatnich kilkunastu lat obserwuje się ogromne, wzrastające wciąż zainteresowanie tematyką ziół i przypraw. Coraz większe jest też zainteresowanie zdrową żywnością. Dzięki prasie, książkom, Internetowi, świadomość kulinarna oraz wiedza dotycząca przyprawiania potraw jest dużo większa aniżeli było to dekady temu. Miłośnicy gotowania nie boją się eksperymentów kulinarnych wprowadzając do swojego menu coraz to nowe smaki z kuchni całego świata. Poradnik składa się z dwóch części. Pierwsza, ogólna część zawiera historię ziół i przypraw, sposoby ich przechowywania, innowację w kuchni, czyli jadalne kwiaty i interesujące skromnym zdaniem autora przepisy. W drugiej, szczegółowej części zawarto około 70 roślin przyprawowych i leczniczych, wraz z opisem ich pozyskiwania, uprawy, suszenia, wykorzystania w kuchni i prozdrowotnego działania. Ponadto do każdej rośliny jest przyporządkowany przepis z jej użyciem. Ostatnia część czyli ciekawostki mają dodatkowo umilić lekturę.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj