Dobra praktyka higieniczna w sklepie spożywczym i hurtowni
Wydawca:
ODDK
wysyłka: niedostępny
ISBN:
8371879202
EAN:
9788371879203
oprawa:
Miękka
podtytuł:
wzorcowe instrukcje z wyjaśnieniami
format:
16.5x23.5cm
język:
polski
liczba stron:
56
rok wydania:
2004
(0) Sprawdź recenzje
14% rabatu
64,75 zł
Cena detaliczna:
75,60 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 64,60 zł
Opis produktu
Celem opracowania dobrej praktyki higienicznej jest prowadzenie obrotu artykułami spożywczymi w należytych warunkach sanitarnych i higienicznych zapewniających właściwą jakość zdrowotną wprowadzanych do obrotu środków spożywczych. W pierwszej części niniejszego opracowania przedstawiono zasady higieny według dobrych praktyk higienicznych, jakie powinny być stosowane w każdym sklepie spożywczym, dotyczące m.in. lokalizacji sklepu, utrzymania porządku i czystości, higieny personelu, warunków technicznych maszyn i urządzeń, systemu zaopatrzenia w wodę. W drugiej części zamieszczono wzorcowe instrukcje higieniczne dla sklepu spożywczego wraz z odpowiednimi wyjaśnieniami.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|