Domowe warzenie piwa. Wyd. III
Autor:
Richard Lehrl
Wydawca:
RM
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-7773-706-4
EAN:
9788377737064
oprawa:
miękka
format:
16.6x23.4
język:
polski
liczba stron:
160
rok wydania:
2017
(0) Sprawdź recenzje
42% rabatu
17,28 zł
Cena detaliczna:
29,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 17,22 zł
Opis produktu
Uprawianie jakiegoś hobby sprawia przyjemność tylko wtedy, gdy prowadzi do sukcesów, a nakład pracy nie przekracza granic rozsądku. Sukces w przypadku warzenia piwa oznacza osiągnięcie wysokiej jakości warzonego trunku.
Autor tej książki – piwowar hobbysta z wieloletnim doświadczeniem – podpowiada, jak produkować pierwszorzędne piwo, które nie ustępuje jakością piwom komercyjnym. W poradniku tym znajdziesz mnóstwo informacji niezbędnych do tego, by samodzielnie uwarzyć piwo – od charakterystyki różnych gatunków słodu, chmielu i drożdży, po instrukcje budowy prostych urządzeń niezbędnych do wyrobu tego alkoholu. Opisano w niej także poszczególne etapy powstawania piwa, m.in. śrutowanie i filtrowanie.
Zatem jeśli masz ochotę na monachijskie jasne, austriackie marcowe lub czeskiego pilznera własnej roboty, warto sięgnąć po tę książkę. Informacje w niej zawarte pozwolą niewielkim kosztem i wysiłkiem stworzyć domowy minibrowar.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|