Egg: A Culinary Exploration of
Autor:
Ruhlman Michael
Wydawca:
Jacqui Small LLP
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9781909342859
EAN:
9781909342859
oprawa:
Twarda
podtytuł:
A Culinary Exploration of the World's Most Versatile Ingredient
format:
21.0x26.0cm
język:
angielski
liczba stron:
236
rok wydania:
2014
(0) Sprawdź recenzje
19% rabatu
104,04 zł
Cena detaliczna:
129,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 103,78 zł
Opis produktu
Egg: A Culinary Exploration of
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|