Egzamin zawodowy - Kucharz małej gastronomii WSiP
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788302101281
EAN:
9788302101281
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Testy i zadania z rozwiązaniami
format:
16.5x23.5cm
język:
polski
Seria:
EGZAMIN ZAWODOWY
liczba stron:
120
rok wydania:
2008
(0) Sprawdź recenzje
15% rabatu
32,47 zł
Cena detaliczna:
38,40 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 32,39 zł
Opis produktu
Zbiór zawiera 10 zestawów zadań egzaminacyjnych na I i II część etapu pisemnego egzaminu (50 pytań sprawdzających wiadomości i umiejętności właściwe dla kwalifikacji w zawodzie kucharz małej gastronomii oraz 20 pytań dotyczących wiadomości i umiejętności związanych z zatrudnieniem i działalnością gospodarczą).
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|