Ekonomia gastronomia. Jedz lepiej i wydawaj mniej
Autor:
McEvedy Allegra
Merrett Paul
Wydawca:
Nasza Księgarnia
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-10-12290-2
EAN:
9788310122902
oprawa:
Twarda
podtytuł:
Jedz lepiej i wydawaj mniej
format:
19.5x25.0cm
język:
polski
liczba stron:
320
rok wydania:
2012
(0) Sprawdź recenzje
37% rabatu
40,69 zł
Cena detaliczna:
64,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 40,69 zł
Opis produktuZasady bezpieczeństwa
Najważniejsze zasady ""Ekonomii gastronomii"": Planujcie posiłki z wyprzedzeniem Kupujcie mądrze i oszczędnie Nie marnujcie jedzenia Zapełnijcie spiżarnie, żeby zawsze mieć w domu składniki posiłku Róbcie dwa lub trzy posiłki z jednego Dokonujcie najlepszych wyborów na zakupach Z inwencją zamieniajcie resztki w nowe, ekscytujące dania Zamrażajcie i przechowujcie jedzenie, żeby starczyło wam na dłużejW ""Ekonomii gastronomii"" chodzi o smaczniejsze jedzenie i mniejsze wydatki. Jej sekret to wybieranie możliwie najlepszych składników i ich optymalne wykorzystanie. Dzięki wielu smakowitym przepisom ten poradnik i książka kucharska w jednym pomoże wam w planowaniu i przywróci gotowaniu właściwe mu miejsce - w samym sercu rodzinnego życia. Jak z kilograma fasoli wyczarować obiady na cały tydzień i jeść jak królowa? Jak z resztek chleba zrobić deser, a z połówki zwiędłego kalafiora kolację? To lepsze niż partyjka sudoku! Dzięki Allegrze i Paulowi marnowanie jedzenia wyda wam się okropnie nudne.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|